Veini kääritamise tarvikud, pärmid ja ained

Kääritusnõu 30 L

Kääritusnõu 30 L

Toiduplastist ämber 30 L.  Ämbri küljel mõõtriba liitrites ja kaanel auk koos kummitihendiga, kuhu pannakse mulksutaja. Ämber on valmistatud toidupalstist, mis käärimisel ei eralda tervist kahjustavaid jääkaineid.
17,00 €
Kääritusnõu 15 L

Kääritusnõu 15 L

Toiduplastist ämber 15 L kääritamiseks. Küljel mõõtriba liitrites. Kaanel auk koos tihendiga kuhu asetatakse mulksutaja.
15,00 €
Kääritustoru

Kääritustoru

Plastist Kääritustoru (vesilukk). Peal kork, mis laseb õhku läbi, kuid ei lase veinikärbestel torusse tungida.
1,50 €
Kääritamise kott marjadele/puuviljadele

Kääritamise kott marjadele/puuviljadele

Purustatud marjad või puuviljad pannakse kotti. Koti suu seotakse kinni, pannakse käärimisnõusse/ämbrisse ja kääritatakse. 5 päeva pärast tõstetakse marjad või puuviljad koos kotiga välja.
11,00 €
Veini kanguse mõõtja

Veini kanguse mõõtja

Valada vein mõõtjasse nii, et kapillaar täituks ühtlaselt veiniga. Siis tuleb keerata mõõtja ümber, et peenem osa jääks ülespoole. Kapillaaris hakkab nivoo langema, kuni veini kanguse protsendini ja hetkeks seiskub. Teostada mõõtmist toatemperatuuril!
4,40 €
Tooted 1 kuni 10 (kokku 32)